Расширенный поиск
Украина

Процессорный оптимизатор топливной смеси для инжекторов SD-04

Альтернатива чіп тюнінгу для бензинових авто!

Універсальний мікропроцесорний Оптимізатор SD-04 3-х канальний (2 лямбда і 1 ДМРВ канал) для інжекторних двигунів. Підтримуються цирконієві і широкосмугові лямбда зонди, ДМРВ з аналоговим і імпульсним виходом. Може самонавчатися.

Оптимізатор призначений для корекції показників двигуна. Може застосовуватися як альтернатива ЧІП автотюнингу двигуна для Вашого авто. Цьому обладнанню під силу навіть ті автомобілі, на яких ЧІП автотюнінг скрутний.

Управління якістю паливної суміші проводиться шляхом корекції сигналів датчиків кисню (лямбда зондів ) і датчика масової витрати повітря ( ДМРВ , MAF , MAP sensor ) за програмою, которуюопределяет користувач .

Підтримується абсолютно всі датчики кисню (лямбда зонд), ДМРВ і абсолютного тиску.

Оптимізатор комплектується програмним забезпеченням , яке дозволяє підключати його до комп'ютера, читати і писати всі параметри в реальному часі, зчитувати витрата палива , робити настроювання не зупиняючи двигун. Передбачено висновок даних на графіки і їх збереження. Є можливість зберігати, коректувати і записувати 3 -х мірні таблиці корекції датчиків (MAF , MAP).

У оптимізаторі передбачено два режими роботи: «спрощений » і « розширений ».

У спрощеному режимі користувач визначає лише кілька основних параметрів, які впливають на корекцію. У цьому режимі ступінь корекції збільшується із зростанням споживання палива. При збільшенні деякого порогового значення частоти обертання ступінь корекції може зменшуватися (визначає користувач).

У розширеному режимі користувач може скласти докладну 3D карту корекції сигналів залежно від часу уприскування палива і частоти обертання колінчастого вала окремо для лямбда зондів і ДМРВ окремо для лямбда зондів і ДМРВ. Саме такі настройки дозволяють добится хорошого результату і знизити витрату палива, а для гонщиків - домогтися максимальної потужності й крутного моменту двигуна у всьому діапазоні частоти обертання колінчастого вала.

Щоб уникнути помилки в електронному блоці управління (ЕБУ) автомобіля, корекція сигналів від датчиків кисню виробляється по закінченню деякого часу після включення запалення (визначає користувач).

Пристрій може працювати з ДМРВ , що мають як аналоговий вихід , так і імпульсний .

Оптимізатор підтримує широкосмугові та цирконієві датчики кисню (лямбда зонди) . При роботі з широкосмуговими датчиками можливо точне вимірювання , підтримання ірегулірованіе значення лямбда (складу паливної суміші).

Підтримується режим емулятора (лямбда - коректора каталізатора) каталітичного нейтралізатора

Входи оптимізатора можуть конфигурироваться для отримання 3-х режимів роботи:

1 . " Оптимізатор " - основний режим роботи;

2 . " Емулятор " - в цьому режимі можуть емулюватися сигнали для лямбда зонда на підставі поточного кількості палива і свідчень від датчика масової витрати палива. Ці дані порівнюються з даними , отриманими в процесі самонавчання оптимізатора (дані можуть коригуватися користувачем) . Таким чином, ЕБУ отримує повноцінний сигнал від лямбда і може підтримувати заданий склад суміші , лямбда зонд при цьому не потрібен. ( Зверніть увагу , що на відміну від простих емуляторів , сигнал лямбда емулюється із зворотним зв'язком. Простий емулятор лямбда працює без зворотного зв'язку і тому не може забезпечити нормальну роботу мотора );

3 . " MAF (P) " - входи лямбда зондів можуть використовуватися для корекції інших аналогових сигналів з рівнем 0 ... 5 вольт (наприклад - ДМРВ , MAF , MAP та ін.) У цьому режимі можлива робота на деяких дизелях .

http://sds-max.com.ua/uk/optimiz.html

[Просмотров: 1029 Избранное: 1 Комментарии: 0 ]
1,200.00 UAH / ед.
Ивано-Франковск Ивано-Франковская
rostislav597 c сен 2016
Ростислав
068 597 7178
Состояние продукта: Новый
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе