Расширенный поиск
Украина

Дрова ДУБ,ЯСЕНЬ,ГРАБ - 850 грн.складометр

Дрова Дуб, Ясень, Граб, Акация - 850 ГРН, складометр 

Наличный и безналичный расчет.

Обслуговуємо школи, дитячі садочки, сільські та районні ради, кафе, ресторани, гриль-бари, бані, сауні, станції тех.обслуговування, виробництва та інші установи що споживають значну кількість дровяного палива як в опалювальній період так і протягом року. 


Також Ви можете придбати неколоті дрова (метровки) за дуже вигідною ціною 650 гривень за складометр. При замовлені 50-ти складометрів і більше ціна 600 гривень за складометр.

І на останок наша постійна рубрика, трохи гарного настрою ...

Зухвалий Лис Микита та Лісовичок! 
Казка про дрова.

В одному чудовому лісі біля славного міста Києва жив був Лісовичок - Трудовичок, працьовитий був, звірятам дрова привозив. З дня в день, не покладаючи рук, лісовичок віз дрова білкам чепурничкам , зайцям побігайцям, вовчику братику . Навіть лінивий лежебока медвідь замовив лісовичку 50 складометрів ясеня з грабом. Каже: « Нову барлогу цього року беру, п`ятикімнатну, з великою кладовкою для меду». Медведиха з каже: « Дивись, Потапович, щоб всю зиму тепло було, а як ні, про мене забудь, будеш до квітня лапу сосати!!!». Всім навіз Лісовичок дров гарних, сухесеньких, щоб самі горіли і такий жар давали, що й сніг на даху танути починав. А що ж зухвалий лис Микита?
Все літо по курниках бігав, хвоста рудого, пухнастого завів, різнокольорового , на Європейський манер, а в серпні навіть в партію вступив, каже : « Все, прощай глухомань лєсная і ви, бюджетники і пенсіонери! Я в сталіцу , в партію «Лиси за права курей» вступати буду. Пішов на трасу попутку ловити, а лісовичок гукає в слід йому – «Микито, може тобі дров завезти? « Той тільки хвостом махнув тай та крикнув : « Темнота ти лєсная, у меня же газ й субсидія и кампенсация , так как я кандідат, слишиш ти? Кандідат!!! « і пропав за обрієм….. 
Далі буде. 

Дрова твердих порід мають загалом однакові показники енергоефективності. Виходячи з власного досвіду та численних відгуків наших споживачів, найкраще це заготовляти "дров'яну суміш" з різних порід дерев. Головне це вчасно придбані та гарно висушені дрова. Подбайте про тепло та затишок Вашої оселі, адже зовсім скоро зима принесе з собою багато веселих свят які краще зустрічати в сімейному колі у теплому домі біля каміну в якому весело палають сухенькі дровцята.
Теплої Вам зими!!!

З повагою Лісовичок!
Далі буде.

 

[Просмотров: 1649 Избранное: 0 Комментарии: 0 ]
1.00 UAH / шт
Обухов Киевская
skla c ноя 2016
Володимир Іванович
(096) 630-81-17
Состояние продукта: Не указано
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе