Расширенный поиск
Украина

Негашене та гашене (порохнянка) вапно для будівництва з доставкою

Чому саме вапно??? Є гіпс, цемент та інші в’яжучі речовини, але більшість схиляється до використання вапна при штукатурці та шпаклюванні приміщень. На це є ряд об’єктивних причин: в першу чергу варто зазначити, що вапно - це екологічно чистий матеріал (високо лужне середовище), який унеможливлює утворення різних грибків на поверхні стін та стелі. По друге – будівельні матеріали на його основі характеризуються дешевизною, оскільки не вимагають попереднього ґрунтування поверхні перед нанесенням та недорогою вартістю вихідних компонентів. По третє – штукатурка на основі вапна володіє високою паро проникністю, що дозволяє стіні дихати, і тим самим збільшує її довговічність. Також, враховуючи останнє, вироби на основі вапна володіють хорошими теплоізоляційними властивостями, що дуже актуально у теперішній час. Вироби з вапна не горять, тобто володіють вогнетривкими властивостями. І на завершення: працювати з вапном одне задоволення, оскільки матеріал має чудову пластичність та еластичність, не «спішить» Вас по швидше працювати як є з гіпсом.
Сфери застосування вапна: Чудово підходить для приготування будівельних кладочних та штукатурних розчинів, а також фарбувальних сполук. Окрім того, вапно застосовується у сільському господарстві, металургійній галузі, виробництві ряду сполук, як хімічний реагент тощо. 

Ми займаємося продажем негашеного та гашеного (порохнянки) вапна. А також пропонуємо стартовий та фінішний вапняний штук. Індивідуально підходимо до побажань кожного клієнта і надіємося на плідну співпрацю. ДОСТАВКА В МЕЖАХ ЛЬВОВА БЕЗКОШТОВНА!

Характеристики негашеного вапна:
• Час гасіння – 7 хв; 
• Активні СаО + MgО, %, не менше – 75;
• Залишок на ситі №02, %, не більше – 5;
• Термін придатності, міс., не менше – 6.

Характеристики гашеного вапна:

• Активні СаО + MgО, %, не менше – 60;
• Залишок на ситі №008, %, не більше – 5;
• Термін придатності, міс., не менше – 12.

 

[Просмотров: 1396 Избранное: 0 Комментарии: 0 ]
2,800.00 UAH / шт
Львов Львовская
gashene c ноя 2016
Андрій
(067) 970-37-83
Срочно!
Состояние продукта: Другое
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе