Расширенный поиск
Украина

Дизайн інтер'єру

Дизайн-студія Royal Home, пропонує Вашій увазі широкий спектр послуг в створенні дизайну вишуканих інтер'єрів та екстер'єрів в Україні і не тільки - починаючи від перепланування приміщення та ескізного проекту, до повного 3D дизайнй-проекту з деталізованим кресленням, розробка ескізів деталей і аксесуарів, які гармонійно доповнять ваш будинок, підкреслять індивідуальність вашого інтер'єру.

Ми забезпечуємо всебічну підтримку при втіленні дизайн-проекту, як консультативну так і ведення самого проекту. У своїх проектах, ми вкладаємо всю пристрасть, яку приділяємо у нашій роботі – важкою і відповідальною у всіх відносинах, але разом з тим по-справжньому такою, що надихає.

Ідеальні, унікальні рішення інтер'єру та екстер'єру ретельно розроблені до найдрібніших деталей - це фірмовий стиль студії дизайну Royal Home, який застосовується не тільки для квартир, будинків, але і готельних комплексів, розважальних центрів, ресторанів, робочих просторів, представництв, - в кожному окремому випадку запропоновані нами рішення будуть завжди відповідати найвищим вимогам.

Ви можете повністю довіритися студії-дизайну Royal Home, яка присвятить себе вашій мрії і втілить її в індивідуальному інтер'єрі створеного для Вас.
Ми впевнені, що цей візит стане першим кроком на шляху до створення міцного і тривалого співробітництва.

[Просмотров: 947 Избранное: 0 Комментарии: 0 ]
1.00 UAH / шт
Львов Львовская
bozhena c ноя 2016
Божена
(050) 565-67-56
Срочно!
Состояние продукта: Не указано
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе
Другие объявления автора