Расширенный поиск
Украина

Земля під АЗС/АЗК на автотрасі Львів - Івано-Франківськ - Чернівці

Готова до забудови земельна ділянка на автотрасі Львів - Івано-Франківськ – Чернівці. 

За державним актом на право приватної власності ділянка має цільове призначення для будівництва АЗС комплексу (АЗК) з TIR паркінгом. В той же час, високий містобудівний статус цільвого призначення, склад споруд АЗК у затвердженому архітектурою генплані та код ДЗК 0307, дозволяють використовувати ділянку для будь-якого комерційного, виробничого чи промислового об'єкту. 

Траса Львів - Івано-Франківськ – Чернівці активно забудовується та реконструюєтеся, в тому числі під міжнародне транспортне сполучення ЄС між кордонами Польщі і Румунії. За 2015 - 2016 роки по всій трасі від Львова до Івано-Франківська та від Івано-Франківська до Чернівців проведені повний капітальний ремонт та сучасна реконструкцію дороги. 

Земельна ділянка має оптимальну для організації притрасового об'єкту площу 90, 42 соток, знаходиться безпосередньо поруч із автотрасою (15 м), орієнтована вздовж та паралельно осі дороги і розташована на головній об"їздній дорозі навколо Івано-Франківська у мальовничому урочищі «Замишлі». Відстань від ділянки до Івано-Франківська 7 км.

По автотрасі в районі ділянки здійснюється цілодобовий і високо інтенсивний рух легкового, пасажирського і вантажного автотранспорту в напрямках кордонів Польщі, Румунії та Молдови, обласних центрів і населених пунктів Прикарпаття, Буковини та Закарпаття, а також рух по туристичних маршрутах зі Сходу та Центру України до гірськолижних курортів Карпат - Яремче, Буковель, Ворохта, Рахів.

Земельна ділянка має правильну прямокутну форму, рівний рельєф, придатні для будь-якого капітального будівництва грунти, вільну від споруд і зелених насаджень поверхню, поруч проходять всі системи комунікацій для підключення майбутнього об'єкту до енергоносіїв, є заїзд-виїзд на основну автомагістраль.

В наявності є матеріали і документація на вже проведені топографічні, інженерно-геологічні та початкові проектно-пошукові роботи. Оформлено повний пакет правовстановлюючих документів на право приватної власності на землю та цільове використання землі у відповідності до чинних вимог законодавства.

При потребі іногороднім надається адміністративна підтримка та технічна допомога по організації та проведенню подальших проектних та будівельних робіт. 

Ціна 1650 дол. за сотку.

[Просмотров: 1007 Избранное: 0 Комментарии: 0 ]
44,055.00 UAH / шт
1,650.00 USD (курс 26.70)
Ивано-Франковск Ивано-Франковская
azs c дек 2016
Контактное лицо
(099) 172-65-27
Состояние продукта: Не указано
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе