Расширенный поиск
Украина

Поточний ремонт електроустановок. Договір на технічне обслуговування.

Спеціальна пропозиція для малого й середнього бізнесу.
"Єлисаветграделектромонтаж" пропонує:
Ваш бізнес швидко розвивається, появляються нові філіали в різних містах. Рано чи пізно, перед керівником постає питання організації електротехнічної служби на підприємстві та необхідності належної експлуатації електромереж 0, 4 - 10 кВ. 
Крім того, згідно Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів ПТЕЕС-2012, керівник підприємства, де є електроустановки напругою 0, 4 кВ й установленою потужністю 10 кВт, повинен призначити особу, відповідальну за електрогосподарство й організувати роботу електротехнічної служби, інакше едектроустановка повинна бути відключена від електромережі за відсутності служби експлуатації. Навіть якщо це невеликий магазин чи філія компанії й напруга живлення 230 В, особа, відповідальна за електрогосподарство може бути призначена за сумісництвом, натомість мати групу допуску з електробезпеки не нижче 4-Ї до 1000 В. А це означає додаткові витрати на оплату праці персоналу, його навчання та оснащення необхідним обладнанням й інструментом. 
Ці клопоти ми можемо покласти на себе, заключивши з Вами договір на обслуговування вашої електроустановки з призначенням відповідального за електрогосподарство. На підставі такого договору ми виконуємо поточні ремонти та періодичне технічне обслуговування електроустановок споживача, тим самим забеспечуючи безпереійність електропостачання. Економія очевидна й перевірена багатьма керівниками малого та середнього бізнесу.
Адреса нашого офіса:
25006 Україна, м. Кіровоград,
вул. Тимірязєва, 128 оф. 14 (район Дитячої обласної лікарні)
Веб-сайт фірми: http://eem.ltd.ua/

[Просмотров: 1187 Избранное: 0 Комментарии: 0 ]
1.00 UAH / ед.
Кировоград Кировоградская
heraleks c мар 2016
Олександр
050-457 5070
(0522) 22-12-36
heraleks
Состояние продукта: Не указано
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе