Расширенный поиск
Украина

Подушка для вагітних

Наволочка: бязь
Наповнювач: пінополістиролові гранули
Виробник: Лежебока, Україна

Подушка для вагітних ТМ Лежебока зроблена у формі великої літери С. Досить просто лягти на лівий бік, обійняти велику подушку, вмостити в неї свій животик і Ви будете солодко спати до ранку. Така поза є найбільш сприятливою для нормального кровообігу і зняття навантаження зі спини. Ви можете також підкладати подушку під поперек, під ноги, щоб зняти набряк і важкість.

Наволочка зроблена з бязі, матеріалу, який добре тримає форму. Це м'яка бавовняна тканина, дуже міцна, не розтягується. Наповнювачем служать пінополістиролові гранули. Не плутайте з пінопластом, який використовують у технічних цілях. Пінополістирол легкий, не вбирає вологу і запахи. При бажанні наповнювач можна відсипати, регулюючи таким чином товщину подушки.

Гранула і тканина не викликають алергічних реакцій! Дозвіл МОЗ підтверджує це.

Подушка для вагітних проста в догляді. За необхідності зніміть верхній чохол-наволочку і виперіть, як і всю іншу білизну. Якщо знадобиться випрати всю подушку - тоді її промивають під душем, дають стекти воді і сушать на повітрі (краще на вітрі). Для вашої зручності є додаткова наволочка.

Ця ж подушка знадобиться Вам і надалі. Її можна використовувати для радісних і приємних хвилин годування маляти. Повірте, іноді це займає багато часу, і Ви не повинні відчувати якийсь дискомфорт. Малюк буде перебувати на рівні Ваших грудей, а Ваші руки зможуть погладити малюка або потримати цікаву книгу. Додаткова наволочка " Жирафи в світлому"

[Просмотров: 567 Избранное: 0 Комментарии: 0 ]
350.00 UAH / ед.
Киев Киевская
anna156 c апр 2016
Аня
067 156 2337
Состояние продукта: Б/У
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе
Другие объявления автора