Расширенный поиск
Украина

Лист нержавіючий булат нітриду титану.

Лист нержавіючий з вакуумним покриттям нітриду титану (булат) золотистого кольору – покритя TiN –ціна- 00 грн. кв.м.
Коллір синій (кобальт) – покритя TiO2 –ціна- 00 грн. кв.м.

Лист нержавіючий з вакуумним покриттям нітриду титану (булат) білого кольору ціна-00грн.кв.м.

Є колір зелений, рожевий, нержавійка, білий, синій, мідний, також виготовлення різних виробів.
Розміри листового прокату : 1000*2000 мм

Ціни уточнюйте 679969561 .

Виготовлення букв з нержавіючої сталі відгуки: 

Виготовлення букв з нержавійки з вакуумним покриттям нітриду титану під колір золота або синій колір. Товщина листа може використовуватися від 0, 4 мм до 5мм!. Сталь технічна або харчова (для пайки, що не магнітна).
виготовлення букв з нержавіючої сталі
Виготовлення хрестів з нержавійки відгуки: 0 рейтинг: 0

Хрести на куполи виготовляються з нержавіючої сталі з покриттям нітрид титану у вакуумній камері на сучасному обладнанні. Хрести ро**ся під замовлення за індивідуальними ескізами або кресленням. Термін виготовлення від 2 тижнів до 1.5 місяці

Переваги нержавіючого листа

Нержавіючий лист характеризується високою стійкістю до корозії, що вигідно відрізняє його від аналогічної продукції. До числа переваг нержавіючого листа слід віднести також те, що він легко піддається технічним операціям і маєпривабливий зовнішній вигляд. Такий лист відзначається простотою експлуатації і підвищеною зносостійкістю, що гарантує тривалий термін служби. Такі вироби знаходять застосування в самих різних галузях народного господарства – при виготовленні ємностей для харчових виробництв, хімічної промисловості, зварних конструкцій, у будівництві для зовнішньої і внутрішньої обробки приміщень, в сільському господарстві та медицині. Подібна продукція незамінна в умовах агресивних середовищ і високих температур.

Перевагою виробів з нержавійки в порівнянні з прокатом чорних металів є невелика вага, висока міцність, стійкість до корозії і тривалий термін експлуатації. Саме висока якість листа з нержавійки дозволяє використовувати його при виробництві обладнання для харчової та фармацевтичної промисловості, а також для оздоблення інтер’єрів.

Види нержавіючого листа

В залежності від складу матеріалу і категорії якості поверхні нержавіючий лист поділяють на холоднокатаний, гарячекатаний і декоративний. Товщина холоднокатаного листа 0, 4–5 мм, гарячекатаного – 2–50 мм.

Використання

Нержавіючий лист має саму широку область застосування в промисловості і будівництві завдяки тому, що він зручний в обробці і стійкий до корозії. Він незамінний в будівництві (для облицювання фасадів будівель, при зведенні споруд та огорож), у машинобудуванні та інших сферах народного господарства. До числа достоїнств виробів з нержавіючого металопрокату слід віднести те, що їх можна піддавати будь-якому забарвленню методом оксидування.

Нержавіючий лист 12Х18Н10Т відповідає особливо високим вимогам. Він виготовляється з якісної сталі, відрізняється стійкістю до корозії, високоїтемператури та інших факторів зовнішнього середовища, в тому числі і агресивного. Тому він незамінний у хімічній промисловості. Аналогічними властивостями володіє і нержавіючий лист 10Х17Н13М2Т, який служить матеріалом для виробництва агрегатів і машин, здатних надійно працювати при високих температурах і в агресивних середовищах.

Нержавіючий лист 20Х23Н18 «успадкував» всі переваги високолегованої сталі, з якої він виготовлений, для нього характерна жаростійкість і стійкість до корозії. В залежності від стандартів, за якими вироблений лист нержавіючий, його поділяють на тонкий і товстий. Досить широка сфера застосування листа 20Х23Н18, він використовується у багатьох галузях промисловості. Споживача приваблює, в першу чергу, легказварюваність, обмежень по якій практично немає.

Поставки нержавіючого листа

[Просмотров: 2116 Избранное: 0 Комментарии: 0 ]
520.00 UAH / ед.
Тернополь Тернопольская
hevaua c май 2016
руслан
+380679969561
hevaua
Состояние продукта: Новый
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе