Расширенный поиск
Украина

Останні 6 квартир у ЖК "Слов'янський", вул. Пірогова, 80.

ЖК "Слов'янський" - це будинок з унікальними архітектурними рішеннями, в якому використовуються якісні будівельні матеріали та сучасні технології будівництва. Він складається з 2 секцій по 12 поверхів. Перший поверх будуть займати нежитлові приміщення та гаражі.

Цей невеличкий комплекс поєднує у собі комфорт та якість будівництва. Знаходиться у затишному та тихому районі міста. 

Дах будинку плоский, з подвійною гідроізоляцією і теплоізоляційним шаром, покритий додатковим шаром стяжки. Це гарантує стійкість до будь-яких погодних умов. Висота стелі не нижче 2, 74 м. Для міжповерхового перекриття використовуються особливо міцні плити. Для економії коштів під час декоративних ремонтних робіт, підлога і стеля квартири не обробляються. Вікна - двокамерні, металопластикові, п'ятикамерний профіль.

У кожній квартирі передбачено індивідуальний електролічильник, а також проводка по всій квартирі з застосуванням кабелів з перетином 3 на 2, 5. Також кожна квартира комплектується індивідуальними лічильниками на воду і газ, та усім супутнім обладнанням. У під'їздах передбачений вантажопасажирський ліфт зі швидкісним підйомом, вантажопідйомністю в 1000 кг.ec.

ЖК "Слов'янський" буде мати свій унікальний навколишній простір: озеленення території, майданчик для відпочинку дорослих, дитячий ігровий майданчик, спортивний майданчик, а також паркомісця для мешканців будинку. 

Вільний час Ви зможете провести у різноманітних розважальних закладах, які знаходяться неподалік від комплексу.

 

[Просмотров: 584 Избранное: 0 Комментарии: 0 ]
11,500.00 UAH / ед.
Винница Винницкая
perevezi c июн 2016
Оксана
+3 (068) 016-00-16
Срочно!
Состояние продукта: Не указано
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе