Расширенный поиск
Украина

Нові квартири в ЖК Бонапарт

3атишок перш за все.
9 поверхів об’єднали у собі функціонал, комфорт і сучасний дизайн. Житловий комплекс - "Bon Apart"-сучасний двосекційний монолітно-каркасний будинок. Нам вдалося випередити час: ми оснастили будинок просторим підземним паркінгом на 53 місця, сучасними двоконтурними котлами та металопластиковими вікнами з двокамерним склопакетом, ліфтами нового покоління. Але в основі усього - затишок, адже ми розуміємо, як важливо хотіти повертатися додому щодня.
У центрі подій, на березі річки. Просто уявіть: зручна транспортна розв'язка, магазини, школи і дитячі садочки поблизу, а за вікном ідеальний вид на парк і річку. Неповторна атмосфера, створена завдяки наполегливій праці нашої команди. Усе, починаючи зі стін, закінчуючи внутрішнім оздобленням кожної квартири - все продумано до дрібниць.
Bon apart. Ми будуємо сімейні цінності.
Ми не просто будуємо житлові комплекси, ми будуємо надійні стіни для вас і ваших дітей. В цьому будинку хочеться мріяти, сюди хочеться повертатися, тут хочеться прокидатися і засипати. Для цього ми створили усі необхідні умови: сучасне обладнання, найкращі будівельні матеріали, перевіренні робочі кадри. Великий досвід роботи забезпечує налагоджену систему роботи: оперативний процесс будівництва, використання останніх технологій у будівничих процессах. Ми впевнені у тому, що робимо - від закладення фундамента до надання ключів нашим покупцям.
Ми також відзначаємо, що перший поверх буде відведенно під комерційні приміщення. А теперь уявіть, що ви можете вести активне життя, не виходячи за межі дому. Магазини, спортзали, перукарні, автосалони, аптеки та усе необхідне для комфортного та приємного життя у житловому комплексі Bon Аpart.
Переконатися у цьому можна самостійно, ставши щасливим власником житла у новому будинку від забудовника!

[Просмотров: 548 Избранное: 0 Комментарии: 0 ]
11,500.00 UAH / ед.
Ужгород Закарпатская
bonapart c июн 2016
(068) 290 20 20
(050) 290 20 20
Состояние продукта: Не указано
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе
Другие объявления автора