Расширенный поиск
Украина

Лазерний нівелір LXNL01

Лазерный нивелир. Лазерный уровень. Лазерная рулетка 

Лазерний планувальник (нівелір) LXNL01 - використовується з метою побудови видимих ​​лазерних променів при вимірювальних роботах. За допомогою цього рівня можна здійснювати і внутрішні і зовнішні работи.Інструмент можна встановлювати на рівну поверхню без застосування триноги завдяки наявності опорної платформи. Нівелір також оснащений функцією проекції стрімкого лазерного променя на підлогу, присутнє магнітне урівноваження. Точність лазера досить велика, вона становить 2 мм / 5 м, діапазон автоматичного нівелювання 2, 5 градусів. Лазерний рівень переноситься в спеціальній валізі з окулярами, які поліпшують видимість лазерного променя.

особливості:
automatic LEVEL- автоматичне вирівнювання приладу за допомогою маятникової системи з магнітним демпфіруванням. Прилад переводиться в початковий стан і самостійно вирівнюється.

lock- транспортне стопоріння: Підчас транспортування прилад захищається шляхом стопоріння маятникової системи.

PowerBright LASER- спеціальні високопотужні діоди утворюють надзвичайно яскраві лазерні лінії в приладах з технологією PowerBright. Вони залишаються видимими на більших відстанях, при яскравому навколишньому освітленні та на темних поверхнях.

RX-READY- завдяки технології RX-READY лінійні лазери можна використовувати також у несприятливих умовах освітлення. Лазерні лініїпульсують тоді з високою частотою і можуть сприйматися за допомогою спеціальних приймачів лазерного випромінювання на великих відстанях.

[Просмотров: 828 Избранное: 0 Комментарии: 0 ]
1,500.00 UAH / ед.
60.00 USD (курс 25.00)
Ровно Ровенская
taras718 c авг 2016
Тарас
050 718 3395
068 092 6226
Состояние продукта: Новый
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе
Другие объявления автора