Расширенный поиск
Украина

Відпочинок в Карпатах - резорт*ШЕШОРИ*Знижка 15%!

Объявление отЧастного лица

Тип арендыДома посуточно / почасово

Удалённость от города13 км

Площадь дома2 000 м2

Знижка 50%
Усіх шанувальників гірської романтики гостинно запрошує резорт «Шешори», розташований в самому серці Карпатських гір. На Вас чекає чудова природа, незабутні враження, справжній гуцульський колорит, та українська гостинність.

Під територією нашого резорту пролягає 40 метровий пласт кремнію. Як відомо, жоден камінь на землі не має таких властивостей, як кремній. Він позитивно впливає на роботу нервової системи, а також на енергетику людини. Не залишить нікого байдужим також чисте гірське повітря з легким ароматом хвої. Окрім цього, у нас ви можете пройти курс лікування мінеральною водою, приготованою на основі місцевої соляної ропи, що позитивно впливає на роботу кишково-шлункового тракту, покращує функцію печінки і виводить з організму солі та токсини.

Поруч з нашим резортом протікає ріка «Пістинька», на якій знаходяться найкрасивіші карпатські водоспади: Великий та Малий Гук.

Ми пропонуємо нашим гостям комфортні одно-, дво-, три-, чотири-, шестимісні номери, VIP-апартаменти, а також дерев’яний котедж та хостел-номери.

На території резорту є три природних озерця, де наші гості мають можливість займатись риболовлею. Крім цього ви можете відвідати лазню, або випробувати такий вид відпочинку як чан. Купання в чані стимулює імунну систему, поліпшує діяльність опорно-рухового апарату, серцево-судинної і нервової систем, а також сприяє відновленню після травм, покращує пружність і еластичність шкіри.

Для усіх прихильників активного відпочинку пропонуємо цілу низку цікавих пішохідних та автомобільних екскурсій. Зокрема, ви можете побачити мальовниче гірське озеро Лебедин і почути захоплюючу легенду про його виникнення. Новинкою нашого резорту є екскурсія до Терношорської Лади - рукотворної кам’яної статуї вагітної жінки-богині, вік якої сягає більше 40 000 років.

Існує народне повір'я місцевих жителів, яке стверджує, що відвідини і прохання до цієї кам'яної древньої святині допомагають людям, які страждають безпліддям. Через рік після відвідин святині ці люди опиняються в так довго бажаному оточені веселого дитячого сміху своїх власних діточок!

Також ми пропонуємо захоплюючі кінні прогулянки національним заповідником «Гуцульщина».

Кожен наш гість отримує в подарунок кисневий коктейль та безкоштовне одноразове відвідування масажного кабінету.

Детальніше тут: http://www.sheshory.com.ua/

[Просмотров: 984 Избранное: 0 Комментарии: 0 ]
200.00 UAH / ед.
Шешоры Ивано-Франковская
shesho c авг 2016
Адміністратор
067 343 1157
Состояние продукта: Не указано
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе