Расширенный поиск
Украина
О компании
Одесса Одесская
Контактное лицо: Денис
(098) 157-57-98
(098) 157-57-98
0619253072
Анонс компании «Агро-Деталь»

Гідравліка :, виробництво і продаж запчастин і агрегатів, застосовуваних у різних гідравлічних системах сільгосп- і спецтехніки вітчизняного та зарубіжного виробництва.
Наша компанія здійснює поставки запчастин до сільгосптехніки техніці по всій Україні.
Ознайомиться з нашою продукцією Ви можете в нашому Каталозі. Якщо Ви не знайшли те що шукали - відправте заявку нашим менеджерам, можливо ми зможемо Вам допомогти.
Трактор
Так само наші виїзні бригади кваліфікованих фахівців виробляють повну діагностику екскаваторів, виявляють несправності, виробляють регулювання гідросистеми екскаваторів на місці. Даємо попередню оцінку сторімості ремонту. Даємо гарантію на виконані роботи.
Наша компанія пропонує велике колличество запчастин і комплектуючих до гідравліки. Повний перелік запчастин до тракторів, комбайнів та іншої сільгосптехніки, а також комплектуючі для ремонту спецтехніки - екскаваторів, навантажувачів та іншої будівельної техніки, а також дорожньої техніки. Ви зможете побачити в повному каталозі продукції.

Гідромотор | Купити гідромотор
Гідромотор - об'ємний гідропривід, за допомогою якого, гідравлічну енергію рідини (витрата і тиск) перетворюють в механічну (частота обертання і момент на валу).

Нет товаров
Написать сообщение
Тема
Сообщение
Имя
E-mail
Телефон
Код