Расширенный поиск
Украина

гидромоторы планетарные типа

гидромоторы планетарные типа

Принцип дії такого обладнання зводиться до того, що рідина з гідросистеми магістралі надходить у порожнину мотора і, впливаючи на шестерні, створює крутний момент.
Від насосів гідромотори шестеренні відрізняються зменшеними зазорів у підшипниках, розвантаженням підшипників від радіальних зусиль, меншими зусиллями поджимания до торців втулок шестерень. Застосовуються для приводів вентиляторів систем охолодження в сільськогосподарській і будівельній техніці. Дуже прості і надійні. У нас Ви можете придбати гідромотор шестерний таких світових брендів: Vivoil, Cassapa, Marzocchi, Parker, Sauer Danfoss, Caproni, Duplomatic, Salami, Bosch, Bosch Rexroth, Eaton.
Пластинчасті.

За принципом дії бувають одноразового, дворазового і багаторазового дії. У конструкцію такого типу приладів включені пристрої, які забезпечують постійний притиск пластин до статорному кільцю.
При підводі рідини до такого обладнання на робочу поверхню пластин діє сила, яка створює крутний момент на його валу. Пластинчасті гідромотори нерегульовані, а їх надійність залежить від матеріалу і якості виготовлення статорного кільця і пластин, які виготовляється зі сталі (має високу температуру відпустки). Найширший вибір приладів подібного типу відомих світових брендів: Denison, Parker, Char-Lynn-Eaton, Veljan, Hydraut, B&C в Україні від Гідравлік Лайн.

[Просмотров: 453 Избранное: 0 Комментарии: 0 ]
2,100.00 UAH / шт
Написать
Одесса Одесская
 Доставка за счет покупателя!
Состояние продукта: Новый
Предложить товар другу
E-mail: 
Отлично
0%
Хорошо
0%
Плохо
0%
Все комментарии (0) Добавить комментарий
Введите код:
Другие объявления в разделе
Другие объявления автора